Event

Kommande event

Är du vinskribent, importör eller bara nyfiken på tyska viner? Då har du kommit rätt. Här listar vi kommande vinprovningar och andra intressanta tillställningar och evenemang. Vissa evenemang är öppna för allmänheten medan andra är för speciellt inbjudna. Håll koll här, och prenumerera på vårt nyhetesbrev för att inte missa något. 


19 september – Masterclass i Göteborg

Michel Jamais håller i en masterclass. Mer information kommer.

 

 

 

Oktober – Pop-up-provning

Vi välkomnar importörer till Wines of Germany på Tulegatan 11. Provning kommer att hållas med viner från producenter som i dagsläget saknar representation i Sverige. Datum och mer information kommer.

Oktober – En ny vingeneration

Pressevent. En ny generation vinmakare tar plats i Tyskland. De både lutar sig mot traditionen och söker nya vägar. Datum och mer information kommer.

11-13 November – Food & Wine

Wines of Germany är med på mässan Food & Wine 2022 i Stockholm. Kom till vår utställningsyta och prova viner från Tyskland. Den 11:e arrangerar vi även en Masterclass på mässan. Mer information kommer.

7 december – julfest

Wines of Germany bjuder in till öppet hus/julfest där du får träffa teamet som arbetar med att utbilda och marknadsföra tyska viner i Sverige. Vi kommer att presentera de senaste nyheterna från Tyskland och 2023 års planer för kampanjer, utbildningsprogram och aktiviteter. Mer information kommer.


Anmäl dig vårt nyhetsbrev – håll koll på våra senaste nyheter och event

Subscribe

* indicates required
Vem är du?

Uppgifterna du tillhandahåller i kontaktformuläret kommer endast att lagras och behandlas för utskick av Wines of Germanys olika nyhetsbrev i Sverige.

Dina uppgifter kommer inte att överföras för något annat ändamål. Du kan när som helst säga upp din prenumeration via en avregistreringslänken som finns i varje nyhetsbrev. Vid ytterligare frågor kontakta oss på info (@) winesofgermany.se