Details

3 April – Sommelier SM

01/01/2022

Wines of Germany Sverige sponsrar Svenska Sommelierföreningen 2022 och under finalen av Sommelier SM kommer vi vara på plats på Sergel Hub med tyska viner.


Wines of Germany är från 2022 stolta sponsorer till Svenska Sommelierföreningen. Sponsorskapet sträcker sig över hela 2022 och ambitionen är att få fler sommelierer och restauranggäster att upptäcka det breda utbudet av spännande tyska viner från en ny generation av vinmakare.

Via sponsorskapet kommer vi att finnas på plats i finalen av Sommelier-SM som äger rum söndagen 3 april 2022. Det är ett stort evenemang med 200-300 besökare av sommelierer, importörer och journalister från Sverige. Under finaldagen kommer Wines of Germany presentera sitt arbete och erbjuda möjligheter att prova ett urval av tyska viner. Att vara på plats under Sommelier-SM ett utmärkt tillfälle att marknadsföra tyska viner. Målet är att uppmuntra restauranger att lägga till fler tyska viner på sina vinlistor samt att ge publicitet till restaurangerna som redan har ett brett utbud av tyska viner. Mer information kommer när programmet för dagen är satt.