Varje månad profilerar vi en ny vinmakare som ger dig en inblick i den tyska vinvärlden.
Den här månaden lyfter vi fram Patrick Möllendorf från Villa Wolf. Baserad i Pfalz fångar Villa Wolf de många autentiska uttrycken för Pfalzs unika terroir i sina viner.
Florian Weingart från Weingut Weingart. Weingut Weingart ligger i Mittelrhein och är en familjeägd vinproducent som odlar druvor på några av de bästa vingårdslägena i regionen.
Konrad Salwey, som får utlopp för sin kreativitet genom konsten att göra vin. Salwey Estate ligger i Baden och strävar efter att prioritera enkelhet och producerar unika, torra viner, mestadels från Pinot-druvor.
En vinmakare som skördar druvor på några av de brantaste, lägst avkastande vingårdarna på jorden i Tysklands Moselregion. Med en vinframställningsfilosofi som balanserar vördnad för tradition och en regelbrytande anda.
Volker Raumland i Rheinhessen var den första Sekt-fokuserade vinproducenten att accepteras av VDP.
Christian Dautel från Weingut Dautel. Weingut Dautel, som ligger i Württemberg, är känt för att bryta traditionen och blev den första producenten i regionen som själva buteljerade sitt vin och gjorde ett vin på Chardonnay druvan.
Eva Fricke från Weingut. Vingården ligger i Rheingau och Eva är dedikerad till att odla och göra uttrycksfulla och rena riesling viner som speglar karaktären hos varje plats och årgång.
Stefan Doktor från Schloss Johannisberg, som ligger i Rheingau. Känd som en av de mest berömda Riesling-producenter i världen. Som den första producenten av Spätlese (sen skörd) Riesling, och den första producenten av Eiswein, har Schloss Johannisberg varit synonymt med tyskt vin i 1200 år.
Michael Völker och Melanie Drese från 2Naturkinder banar väg för en mer hållbar och ekologisk vinframställning i Franken.