Details

Onlineprovning med Philipp Kuhn

03/19/2021

Tryffelsvinetsvinklubb bjuder in till gratis onlineprovning den 15 april tillsammans med Philipp Kuhn från Pfalz. Pfalz är ett spännande vindistrikt med mycket sol som ger med förstklassig riesling men även perfekt för odling av blå druvor.


Tryffelsvinetsvinklubb bjuder in till sin femtonde gratis onlineprovning. Där de tillsammans provar två viner från Weingut Philipp Kuhn i Pfalz – som en extra krydda denna gång är Philipp själv med på länk! Provningen kommer att äga rum torsdagen den 15 april klockan 18:15 och det enda du behöver göra är att anmäla dig, och om du önskar beställa vinerna och klicka in via länken du får samma dag som provningen äger rum.

Pfalz är ett ovanligt spännande vindistrikt i Tyskland. Inte nog med att här produceras förstklassig riesling – området är också Tysklands soligaste och därmed perfekt för odling av blå druvor. Denna kväll guidar Tryffelsvinets Anna Rönngren och Nikita Mooij tillsammans med Philipp Kuhn dig igenom två av hans viner under en halvtimmes lång provning som är helt gratis:

Båda vinerna finns i beställningssortimentet. Rekommendationen är att det vita vinet serveras vid 8-10 grader och det röda vid 16-18 grader – helst i samma typ av vinglas.

För att delta i provningen: Klicka på denna länk för att anmäla dig. Samma dag som provningen äger rum kommer du vi mejla få en länk till provningen (OBS – kolla även i skräpkorgen om mejlet inte dyker upp). Sändningen kommer att visas i YouTube Premiere (det innebär att du kan se den när som helst i efterhand).