Details

Svamp + Tysk pinot noir = Sant

10/11/2018

Tidigare i veckan gick Wines of Germany ut i skogen med en grupp mat- och vinjournalister för att plocka svamp och prova tyska pinot noirer i en annorlunda setting. Senare på eftermiddagen bjöd vi in vinbranschen till en masterclass där vi visade tysk pinot noir över flera årgångar.


Att pinot noir och svamp är en himmelsk kombination är ett faktum. Tidigare i veckan tog vi till vara på den vackra hösten och åkte ut i skogen för svampplockning och pinot noir-provning. Vi bjöd sedan in branscen till en masterclass med master of wine Anne Krebiehl på temat pinot noir över flera årgångar på vackra Alma i Stockholm. Under eftermiddagen visade ett flertal importörer upp sitt utbud av tyska pinot noirer i en öppen drop-in-provning. 

Arbetar du med mat eller vin och är intresserad av provingar och masterclasser? Skriv upp dig för Wines of Germanys nyhetsbrev och ta del av information om våra kommande events. 

Skriv upp dig här!